Професії з рекордною кількістю вакансій у службі зайнятості та нові можливості!

Протягом січня – серпня 2021 року роботодавці до бази даних Запорізької обласної служби зайнятості надали майже 19 тисяч вакансій. За сприяння служби зайнятості 16,2  тисячі громадян були працевлаштовані. Найбільша кількість вакансій спостерігається в сегменті обслуговування, експлуатації та контролювання за роботою технологічного устаткування, складання устаткування та машин – майже 5 тисяч; у сфері торгівлі та послуг – понад 2,8 тисячі  пропозицій (особливо затребувані продавці продовольчих та непродовольчих товарів); завжди потрібні кваліфіковані робітники з інструментом – 2,3 тисячі.

ЗМІНИ ДО ПОСТАНОВИ № 1236: УМОВИ РОБОТИ ЗАКЛАДІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ ТА ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ У «ЖОВТІЙ» ЗОНІ

Сьогодні, 22 вересня на засіданні Уряду  Міністерством освіти та науки України ініційовано внесення змін до Постанови №1236. Таким чином в Україні змінено умови роботи закладів освіти під час посилення карантинних обмежень.

ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО: У ЗАПОРІЖЖІ ЗАПРАЦЮВАЛО НАЙСУЧАСНІШЕ ПРИЙМАЛЬНЕ ВІДДІЛЕННЯ УКРАЇНИ

За програмою Президента України в обласній клінічній лікарні нещодавно завершили ремонт відділення екстреної невідкладної медичної допомоги. У режимі 24/7 кожен запоріжець може за лічені хвилини пройти всебічне обстеження та отримати повний комплекс високоякісних медичних послуг.

У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ ЗБУДУВАЛИ ШКОЛУ МАЙБУТНЬОГО

Саме так можна сказати про оновлену в рамках “Великого будівництва” Мелітопольську загальноосвітню школу I-III ступенів № 15. Ремонт розпочали рік назад, а вже першого вересня заклад відкрив свої двері для школярів.

17 вересня відсвяткували свій День села Дунаївці

   У списку святкових днів вересня в Олександрівській громаді присутні дні, коли традиційно проходять масові гуляння з нагоди Дня села. Свято започатковане для місцевих жителів і вихідців із села, гостей, щоб люди могли завітати в своє рідне село, поспілкуватися, згадати минуле, відчути атмосферу свята та відпочити.