МЕШКАНЦІ КОМИШУВАСЬКОЇ ГРОМАДИ ОТРИМАЛИ СТАДІОН ЄВРОПЕЙСЬКОГО РІВНЯ

19 серпня голова облдержадміністрації Олександр Старух прийняв участь в урочистому відкритті центрального стадіону в смт. Комишуваха, реконструйованого за програмою Президента України «Велике будівництво»

З НАГОДИ УРОЧИСТИХ СВЯТ ЗАПОРІЖЦІ ПОКЛАЛИ КВІТИ ДО ПОГРУДДЯ ШЕВЧЕНКА

У Запоріжжі сьогодні, 20 серпня, відбувся урочистий захід та покладання квітів біля погруддя Т. Г. Шевченка з нагоди 30-ї річниці незалежності України та  Дня Державного Прапора України. У заході взяли участь керівниця апарату облдержадміністрації Зінаїда Бойко, представники міської та районної адміністрації.

В ОБЛАСНІЙ ЛІКАРНІ ВІДКРИЛОСЯ НАДСУЧАСНЕ ПРИЙМАЛЬНЕ ВІДДІЛЕННЯ

19 серпня за участі голови Запорізької обласної державної адміністрації Олександра Старуха урочисто відкрили оновлене відділення екстреної невідкладної медичної допомоги Запорізької обласної клінічної лікарні, реконструкція якого проходила в рамках програми президента України «Велике будівництво».

 «Як в Сорочинцях, та й на ярмарку…»

                           Національний Сорочинський ярмарок – це самобутнє джерело традиційної української культури, історична пам’ятка та нематеріальна культурна спадщина ярмаркових традицій в Україні, свято народного мистецтва.

Оголошується набір окремої групи для ветеранок на дводенний тренінг проєкту з навчання та перекваліфікації

Ти пройшла військову службу і хочеш зробити кар’єру у цивільній професії? Мрієш стати спеціалісткою в ІТ, контент-менеджеркою, або реалізувати себе в іншій сфері? Тоді наш проєкт для тебе!