Спорт – невичерпне джерело життя, сили і краси...

З 9 по 13 вересня на базі відпочинку «Азов» пройшов Всеукраїнський турнір з вільної боротьби, присвячений пам’яті воїнам – приазовцям, загиблим в Афганістані. Організатори турніру відділ освіти,культури,молоді, спорту та архівної роботи (начальник відділу Дукова І.В.), комунальний заклад «Дитяча юнацька спортивна школа» Олександрівської сільської ради ( директор Радіус С.В). Ціль заходу: популяризація вільної боротьби серед підростаючого покоління, пропаганда здорового способу життя, залучення молоді до активних занять спортом.

У Василівському районі стартував капітальний ремонт важливої автодороги

В рамках програми «Велике будівництво» цього тижня стартували роботи з капітального ремонту двох ділянок автомобільної дороги загального користування державного значення Т-08-05 Кам’янка-Дніпровська-Велика Білозерка-Веселе до а/д М-14. Цей напрямок дороги поєднує між собою 2 райони Запорізької області (Василівський та Мелітопольський).

За програмою “Велике будівництво” у Запорізькій області ремонтують дорогу на Одесу

В рамках програми «Велике будівництво» у Запорізькій області триває ремонт на ще одній ділянці дороги міжнародного значення М-14. Ця автодорога була побудована в довоєнні роки, але в 50-ті - 70-ті роки була проведена реконструкція дороги.

Захід «Просування та популяризація місцевих товаровиробників»

У рамках Комплексної програми розвитку малого і середнього підприємництва в Запорізькій області на 2021-2023 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 18.03.2021 №142, передбачено реалізацію у 2021 році заходу «Просування та популяризація місцевих товаровиробників».

ШКОЛЯРІ КУШУГУМА РОЗПОЧАЛИ НАВЧАННЯ У СУЧАСНІЙ ПОВНІСТЮ ОНОВЛЕНІЙ ШКОЛІ «ІНТЕЛЕКТ»

Сьогодні у селищі Кушугум відбулося урочисте святкування Дня фізичної культури і спорту - " Здорова нація - здорова Україна". Урочистості проходили у відремонтованій в рамках "Великого будівництва" школі " Інтелект".