Фото без опису

Шановні вчителі,

працівники освітніх установ, ветерани педагогічної праці!

 

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята-Дня працівників освіти!

   У цей день кожний з нас, якого б віку і суспільного становища він не досяг, з особливою теплотою і любов'ю згадує свого вчителя, рідну школу.

   День працівників освіти – свято тих, хто завоював в нашому суспільстві заслужену повагу і вдячність, відкрив кожному з нас дорогу у велике життя, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами.

    Бути вчителем - це високе покликання, особливий талант. Тут потрібні не тільки глибокі й різнобічні знання і практичний досвід, а передусім безмежна любов до людей, безмірне терпіння і відданість раз і назавжди обраній справі, здатність розуміти, співпереживати і завжди приходити на допомогу, вміння прощати і в будь-якій ситуації йти тільки вперед.

   Вчитель - це завжди трудівник і подвижник своєї справи. Тільки сильна духом людина може витримати те колосальне навантаження і стрімкий темп безперервного вдосконалення.

  Прийміть щиру вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі.

   В день вашого професійного свята бажаю Вам, шановні освітяни, міцного здоров’я, щастя,

добробуту, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги, вдячних і цілеспрямованих учнів, які зможуть виправдати Ваші надії. Нехай на цьому благородному шляху Вас завжди супроводжують успіхи. Нехай щедрою буде до Вас доля, обминають життєві негаразди, а Ваші серця зігріває людська довіра та любов. Зі святом, з Днем вчителя!

                                      З глибокою повагою та шаною,

Олександрівський сільський голова Наталія Попова