ЗБІЛЬШЕНО ОБСЯГИ ФІНАНСУВАННЯ РОБІТ З КАПРЕМОНТУ РОЗІВСЬКОГО ВОДОВОДУ

Сьогодні під головуванням заступника голови Запорізької обласної державної адміністрації Едуарда Брутмана відбулося засідання регіональної комісії з питань оцінки та відбору проєктів, які реалізуються за кошти державного Фонду регіонального розвитку. Члени комісії погодили спільні пропозиції Управління капітального будівництва та інших структурних підрозділів щодо перерозподілу коштів між проєктами, які вже затверджено до фінансування за кошти ДФРР.

ПІВТОРА ДЕСЯТКА ШКІЛ ТА САДОЧКІВ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ ОТРИМАЛИ НОВЕ ЖИТТЯ ЗАВДЯКИ ПРОГРАМІ ПРЕЗИДЕНТА «ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО»

В межах ініційованої Президентом України Володимиром Зеленським програми «Велике будівництво» вже реконструйовано і побудовано 215 шкіл і дитячих садочків по всій країні. Глава держави вважає освіту пріоритетом для України, а створення комфортних і безбар’єрних освітніх просторів – однією з умов її розвитку.

В Мелітопольському районі прикордонники протидіють розповсюдженню наркотичних речовин, чим зберігають здоров’я молоді району

З початку року в рамках реалізації оперативної інформації Бердянськими прикордонниками спільно з представниками Мелітопольського РУП ГУ НП в Запорізькій області під процесуальним керівництвом прокуратури Запорізької області проведено санкціоновані обшуки приватних домоволодінь у смт. Приазовське, Якимівка, с. Надеждине, Добрівка, Миколаївка та Мирне Мелітопольського району.