НА ПІДХОДАХ ДО ВАНТОВОГО МОСТУ В ЗАПОРІЖЖІ МОСТОБУДІВНИКИ УКЛАДАЮТЬ СПЕЦІАЛЬНЕ АСФАЛЬТНЕ ПОКРИТТЯ

Днями на споруді № 14 автотранспортної магістралі через р. Дніпро в м. Запоріжжя (підхід до вантового мосту з боку Прибережної магістралі) розпочались роботи з укладання гусасфальту.

ОБЛАСТЬ МАЄ КОНСОЛІДУВАТИ ЗУСИЛЛЯ У БОРОТЬБІ З COVID 19

Сьогодні відбулася онлайн нарада керівництва Запорізької області та міста Запоріжжя з Міністром охорони здоров'я України Віктором Ляшком. Мова йшла про розширення мережі центрів масової вакцинації. Від сьогодні Запорізька область увійшла до червоної зони карантину – жителі області масово попрямували до центрів вакцинації. Особливо критична ситуація склалася  у Запоріжжі, де ще з вихідних вишикувалися черги до центрів масової вакцинації. Віктор Ляшко дав поради щодо пошуку ресурсів для організації додаткових мобільних бригад, і повідомив, що завтра особисто прибуде до Запоріжжя, аби проконтролювати ситуацію. 

ПРИШВИДШЕННЯ ВАКЦИНАЦІЇ ТА БОРОТЬБУ З ПІДРОБКОЮ ПЛР-ТЕСТІВ І СЕРТИФІКАТІВ ПРО ЩЕПЛЕННЯ ПРОТИ COVID-19 ОБГОВОРИЛИ НА НАРАДІ У ПРЕЗИДЕНТА

Зростання захворюваності на коронавірусну хворобу в Україні, пришвидшення процесу вакцинації та боротьбу з підробкою ПЛР-тестів і сертифікатів про щеплення обговорили учасники селекторної наради з питань протидії пандемії COVID-19, що відбулася під головуванням Президента України Володимира Зеленського.

У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ ВЖЕ 100 ДНІВ УСПІШНО ПРАЦЮЄ РИНОК ЗЕМЛІ

Під час традиційного брифінгу для засобів масової інформації голова Запорізької облдержадміністрації Олександр Старух зазначив, що  в Україні відзначають 100 днів від початку роботи ринку землі. З 1 липня в Україні всі фізичні особи, чиє життя і праця пов’язані з землею, отримали нові можливості для розвитку. Для Запорізької області це важлива подія, адже аграрний сектор - одна з рушійних галузей економіки області та місцевих громад.