ПРЕС-РЕЛІЗ. Служба зайнятості відповідає на запитання "Трудовий чи цивільно-правовий договір: який варіант обрати?"

Що таке трудовий договір? Трудовий договір – це угода між найманим працівником і працедавцем, тобто фірмою, компанією або фізичною особою-підприємцем.Працедавець пропонує укласти цивільно-правовий договір замість трудового? Давайте з’ясуємо, чим вони різняться та як не помилитися у виборі.

Дорогі жителі Олександрівської територіальної громади, воїни-визволителі, ветерани Другої світової війни!

Від щирого серця вітаю вас з Днем визволення України від фашистських загарбників! В цей день ми низько вклоняємося і висловлюємо слова глибокої вдячності всім ветеранам, учасникам Другої світової війни, партизанам. Уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога та складаємо глибоку шану солдатським вдовам, дітям війни, які допомагали піднімати Україну з руїн, згадуємо всіх, чиє життя забрала війна.

Послуги, пов’язані з житлом на Гіді

Плануєте поліпшити житлові умови або отримати від держави житло для тимчасового проживання? Для вашої зручності зібрали добірку держпослуг, пов’язаних із житлом на Гіді.  Обирайте ту послугу, що для вас є актуальною, та дізнавайтеся: як отримати і що для цього потрібно, строк та вартість послуги, що робити, якщо вам відмовили та інше. Для свідоцтва про право власності:

УВАГА! Важлива інформація!

Працівниками Олександрівської сільської ради у ході здійснення самоврядного контролю вивчений стан додержання вимог земельного законодавства при використанні земель комунальної власності.

ПРЕС-РЕЛІЗ: З початку року постійну роботу знайшли майже 500 осіб з інвалідністю

Протягом останніх років на законодавчому рівні створено дієві механізми соціального захисту осіб з інвалідністю, у тому числі від безробіття, поширено перелік соціальних послуг, що надаються службою зайнятості, у тому числі послуги із сприяння працевлаштуванню.

70% ОБ’ЄКТІВ “ВЕЛИКОГО БУДІВНИЦТВА” У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ ВІДПОВІДАЮТЬ ВИМОГАМ БЕЗБАР’ЄРНОСТІ

За ініціативи Першої леді Олени Зеленської в Україні впроваджується  Національна стратегія безбар’єрності. Згідно з нею, у Запорізькій області зараз  перевіряють заклади громадського користування на предмет доступності для всіх категорій населення. Моніторинг проводять по десяти  категоріям об´єктів, куди входять лікарні, заклади освіти, вокзали й інші публічні будівлі з високим соціальним навантаженням відвідуваності - загалом у Запорізькій області  підлягають обстеженню 2403 об’єкти. 

ОНОВЛЮЄТЬСЯ ТРАСА ЗАПОРІЖЖЯ — ДОНЕЦЬК

Тривають роботи з поточного середнього ремонту національної автодороги Н-15 Запоріжжя — Донецьк  на ділянці  км 51+106 — км 69+888, протяжністю 18,8 км.