Фото без описуЩорічно в третю неділю листопада відзначається День працівників сільського господарства України. Це свято, присвячене всім аграріям країни.

Шановні працівники та ветерани

сільського господарства!

  З почуттям глибокої поваги і шани прийміть

  щире вітання з професійним  святом – Днем працівників сільського господарства!

 

    Це свято дбайливих  та працьовитих господарів, хто розумом і руками, серцем і душею щодня долучається до важливих сільськогосподарських  справ. Завдяки  вашому професійному досвіду, природній  мудрості, працелюбності, наполегливості  живе українське село, колоситься золотиста нива, розвивається сільське господарство на території нашої  громади.  Про тих, хто нас годує хлібом, колись хтось дуже вірно сказав: «Ходити по землі легко, а працювати на ній під силу не кожному» і це дійсно так. Нехай не переводиться селянський рід на українській землі, а праця відданих їй трударів буде належно поцінованою.

    Щиро вдячні  і низький уклін всім вам за хліб, який є символом достатку і благополуччя народу та країни в цілому, за самовіддану працю, вірність обраній справі і вміння щиро любити рідну землю. Саме ви справжні господарі землі.

   Бажаю всім працівникам сільського господарства благодатного ґрунту, сприятливої погоди, високих врожаїв та гідного прибутку! Щоб ваші зусилля завжди були результативними, а врожай перевищував ваші найсміливіші задуми.  Хай щедра осінь обдарує вас своїми плодами, принесе в кожну родину мир і спокій, достаток і велике людське щастя. Нехай усі дні вашого життя завжди будуть ясними, ниви рясними, а дощі вчасними. Всевишній захищає вас від усіляких негараздів, а ваші родини живуть у достатку, мирі та злагоді. Здоров’я вам, невичерпної енергії, натхнення та професійних успіхів! Зі святом!

                                                                                                                      З повагою до кожного з вас  

                                                          сільський голова Олександрівської громади  Наталія ПОПОВА