У ЗАПОРІЗЬКИЙ ШВСМ ВСТАНОВЛЮЮТЬ ВІТРАЖІ У БАСЕЙНІ

Сьогодні заступниця голови Запорізької облдержадміністрації Злата Некрасова разом із начальницею Управління молоді, фізичної культури і спорту ЗОДА Наталею Власовою відвідали будівельний майданчик Запорізької обласної школи вищої спортивної майстерності.

ЗАВДЯКИ “ВЕЛИКОМУ БУДІВНИЦТВУ” У ЗАПОРІЗЬКИЙ ОБЛАСТІ З’ЯВЛЯЮТЬСЯ СУЧАСНІ ДИТСАДКИ

На початку цього року в Запорізькій області, завдяки програмі Президента України “Велике будівництво” з’явився ще один сучасний комфортабельний дитячий садочок. Капітальної реконструкції зазнав ДНЗ «Сонечко» у смт. Приазовське. Сьогодні садочок може приймати понад 200 дітей одночасно, а це  12 груп. Таким чином проблему дошкільної освіти у Приазовській громаді вирішено на кілька років вперед.

У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ ЗАВЕРШУЮТЬСЯ РОБОТИ З РЕМОНТУ ДІЛЯНКИ АВТОДОРОГИ М-14 ОДЕСА – МЕЛІТОПОЛЬ – НОВОАЗОВСЬК

Триває відновлення автодоріг Запорізької області за програмою Президента України “Велике будівництво”. Зараз Служба автомобільних доріг у Запорізькій області працює на автодорозі М-14. На  першій ділянці протяжністю 12 км завершено роботи по основному проїзду в рамках капітального ремонту.

СПІВПРАЦЯ ОБЛАСНОЇ, МІСЦЕВОЇ ВЛАДИ ТА ГРОМАД ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ПРИХИЛЬНОСТІ ДО ВАКЦИНАЦІЇ

2 листопада в приміщенні обласної державної адміністрації відбувся круглий стіл «Адвокація на підтримку стратегій із вакцинації проти COVID-19 згідно з Дорожньою картою  та їх виконання в Україні». Захід відбувся у змішаному офлайн та онлайн форматі з дотриманням усіх протиепідемічних заходів.  Організували круглий стіл Громадська спілка «Коаліція за вакцинацію» у співпраці з департаментом охорони здоров’я Запорізької обласної державної адміністрації. Громадська спілка «Коаліція за вакцинацію» об’єднує 64 організації та співпрацює із Міністерством охорони здоров’я України та Центром громадського здоров’я МОЗ.

РЕКОНСТРУКЦІЯ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ЛІКАРНІ – ПОКАЗОВИЙ ПРОЄКТ ДЛЯ ВСІЄЇ УКРАЇНИ

Під час робочого візиту до Запоріжжя Прем’єр-Міністр України Денис Шмигаль відвідав обласну клінічну лікарню. Головний медичний заклад регіону за останні роки зазнав кардинальних змін завдяки програмі Президента «Велике будівництво».

ДЕНИС ШМИГАЛЬ: ЗАВДЯКИ ПРОГРАМІ ПРЕЗИДЕНТА ВІДНОВИЛОСЯ БУДІВНИЦТВО АВТОМАГІСТРАЛІ ЧЕРЕЗ Р. ДНІПРО В ЗАПОРІЖЖІ

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час робочої поїздки до Запорізької області оглянув хід будівництва вантового мосту Автотранспортної магістралі через річку Дніпро в м. Запоріжжя.

Як отримати житло або грошову компенсацію від держави? Послуги на Гіді

Гід з державних послуг підкаже, як отримати житло або грошову компенсацію від держави для різних категорій громадян: дітям-сиротам, внутрішньо переміщеним особам, учасникам антитерористичної операції або шахтарям.  Ми зібрали добірку послуг, яка може знадобитись при отриманні житла або грошової компенсації від держави: 

Лікарська таємниця завдяки розвитку ЕСОЗ. Роз’яснення НСЗУ 29.08.20.

Дотримуватися правил конфіденційності має кожен працівник медзакладу, якому стає відома інформація про стан здоров'я людини. Право пацієнта на медичну таємницю закріплене в Основах законодавства України про охорону здоров’я, Цивільному кодексі України, Кримінальному кодексі України.