НОВІ СТАДІОНИ, ШКОЛИ ТА ЦЕНТР ТВОРЧОСТІ З УРАХУВАННЯМ НОРМ БЕЗБАР’ЄРНОСТІ - РАЙОНИ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ ПРЕДСТАВИЛИ СВОЇ ПРОЄКТИ “ВЕЛИКОГО БУДІВНИЦТВА” НА 2022 РІК

Третій тиждень у Запорізькій області триває  знайомство з проєктами, які регіон планує реалізувати 2022 року в рамках програми Президента України «Велике будівництво». На наступний рік Запорізька область запланувала втілити  28 проєктів загальною вартістю близько 2 мільярдів гривень. 

Приазовська районна філія Запорізького обласного центру зайнятості нагадує:

Відповідно до п.4 ч.3 ст. 50 Закон України «Про зайнятість населення» від 05.07.2012 р. № 5067-VI роботодавці зобов’язані подавати територіальним органам Державної служби зайнятості України інформацію про:

Владнайте всі справи з держпослугами до Нового року — скористайтесь Гідом

Святковий період — час великих планів та здійснення бажань. Придбати житло, відкрити новий бізнес чи підготуватися до поповнення в сім’ї. Ці серйозні зміни пов'язані не лише з радощами, але й з оформленням документів, поданням заяв та звернень. До новорічних свят команда Міністерства цифрової трансформації запускає комунікаційну кампанію «З Гідом все просто», що підтримана USAID. Це нагадування про всі можливості ресурсу «Гід з державних послуг» та заклик не витрачати час на пошуки складних відповідей. 

Послуги для людей з інвалідністю на Гіді

Щороку 3 грудня світ відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю. Ця дата привертає увагу до важливості безбар’єрності.  Усе про державні послуги для людей з інвалідністю, допомогу від держави та шляхи отримання знає Гід з державних послуг.  Підготували добірку послуг для людей з інвалідністю.