Чат-Бот «ЗАЛИШАЙСЯ В БЕЗПЕЦІ»

Чат-Бот «ЗАЛИШАЙСЯ В БЕЗПЕЦІ» - інформаційний ресурс для тих, хто знаходиться в пошуках роботи, навчання, подорожей, нових знайомств, в тому числі віртуальних. Дізнавшись більше про проблему торгівлі людьми ти зможеш вчасно її розпізнати та залишитися в безпеці.

Послуги, пов’язані з працевлаштуванням на Гіді

Як отримати допомогу з безробіття? Чи можна влаштувати на роботу іноземця або людину без громадянства? Скільки часу знадобиться, щоб перереєструватися в центрі зайнятості?  Усі прості відповіді на складні запитання на Гіді з державних послуг! Для вашої зручності підготували добірку найпопулярніших держпослуг, пов’язаних із працевлаштуванням.

ПРЕС-РЕЛІЗ: До уваги роботодавців!

Нагадуємо, що до 01 лютого 2022 року роботодавцям - юридичним особам, необхідно звітувати про виконання квоти з працевлаштування осіб, які мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштування (ч.1 ст.14 Закону України «Про зайнятість населення»).

Програма розширення можливостей жіночого підприємництва у 2022 році відкрита для реєстрації!

     Вже третій рік Естонська рада у справах біженців у співпраці з Гараж48 та Запорізьким благодійним фондом «Єдність» за майбутнє» запрошує жінок зі східної України розпочати свою мандрівку в світ підприємництва, щоб стати підприємицею.

НА ВАНТОВОМУ МОСТУ В ЗАПОРІЖЖІ ВЛАШТОВАНО АСФАЛЬТ ТА НАНЕСЕНО ДОРОЖНЮ РОЗМІТКУ

Вчора, 10 січня, на вантовому мосту розпочались роботи, які тривали майже до ранку. Цієї ночі мостобудівники завершили влаштування асфальтобетону на проїзній частині верхової гілки вантового мосту та нанесли дорожню розмітку. 

"Розширення можливостей працевлаштування молоді та жінок в Азовському регіоні."

Спільно з громадською організацією «Нова ініціатива «Надія»», з комунальною установою «Агенція розвитку Мелітополя» реалізуємо проєкт «Розширення можливостей працевлаштування молоді та жінок в Азовському регіоні»  у містах Маріуполь, Бердянськ та Мелітополь, а також інших населених пунктах, розташованих вздовж узбережжя Азовського моря.  Одним з напрямків проєкту є програма «Step by Step», основною метою якої є зниження рівня безробіття серед жінок, відповідно, сприяння мінімізації трудової міграції та підвищення рівня зайнятості населення та економічної спроможності Регіонів.

Послуги для військовозобов’язаних та призовників на Гіді

Як стати на облік у військкоматі? Чи можна пройти альтернативну (невійськову) службу? Де дізнатися більше інформації про умови та строк надання цих послуг? Усі прості відповіді на складні запитання на Гіді з державних послуг! Для вашої зручності підготували добірку держпослуг для військовозобов’язаних та призовників, які українці найчастіше шукають.