Програма розширення можливостей жіночого підприємництва у 2022 році відкрита для реєстрації!

     Вже третій рік Естонська рада у справах біженців у співпраці з Гараж48 та Запорізьким благодійним фондом «Єдність» за майбутнє» запрошує жінок зі східної України розпочати свою мандрівку в світ підприємництва, щоб стати підприємицею.

Земельні послуги на Гіді з державних послуг

Плануєте зареєструвати земельну ділянку, затвердити проєкт землеустрою або внести відомості про межі частини ділянки до Державного земельного кадастру? Гід з державних послуг підкаже як та за який час це можна зробити.  Для вашої зручності підготували добірку земельних дозвільних послуг на Гіді.

Сплати єдиний соціальний внесок у розмірі не менше мінімального та отримай страховий стаж за повний календарний місяць

Питання легального оформлення трудових відносин та виплати заробітної плати не менше мінімального розміру встановленого державою є одним з найбільш актуальних питань сьогодення.

ТРЕТІЙ РІК КРАЇНА УСПІШНО РЕАЛІЗУЄ ПРОГРАМУ ПРЕЗИДЕНТА «ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО»

Голова Запорізької обласної державної адміністрації Олександр Старух сьогодні провів пресконференцію щодо підсумків реалізації програми Президента України «Велике будівництво» у 2021 році.

РЕЗУЛЬТАТ ТАМ, ДЕ Є АКТИВНА ПОЗИЦІЯ ГРОМАДИ: ОЛЕКСАНДР СТАРУХ РОЗПОВІВ ПРО РЕАЛІЗАЦІЮ ПРОГРАМИ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ “ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО” У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ

Сьогодні очільник Запорізької обласної державної адміністрації Олександр Старух провів пресконференцію на тему реалізації програми Президента України “Велике будівництво” у Запорізькій області у 2021 році.