24 лютого 2022 року відбулось пленарне засідання дев’ятнадцятої сесії Олександрівської сільської ради. У роботі сесії взяли участь керівний склад апарату, депутати сільської ради, старости населених пунктів громади, керівники структурних підрозділів ради.

Сесію відкрила сільський голова Наталія Попова. Повідомила інформацію Мелітопольської РДА про те, що у зв’язку із ситуацією, що склалася на території України, зокрема Мелітопольського району, всі об’єкти інфраструктури продовжують працювати в штатному режимі. Керівництво територіальних громад знаходиться на місцях. Дитячі садки та навчальні заклади тимчасово не працюють. Всі медичні заклади працюють в штатному режимі.

На розгляд було винесено 42 питання порядку денного. Усі винесені питання попередньо були ретельно опрацьовані та розглянуті на засіданнях постійних комісій.

Заслухано доповідь начальника фінансового відділу Олени Бурдіної та затверджено звіт про виконання бюджету Олександрівської сільської територіальної громади за 2021 рік.

 Затверджено Програму благоустрою  населених пунктів Олександрівської сільської ради на 2022-2025 роки.Затверджено тарифи на платні соціальні послуги,які надаються

комунальною установою «Центр надання соціальних послуг» Олександрівської сільської ради на 2022 рік.

 

Велику кількість питань порядку денного склали питання земельних відносин, затвердження технічної документації  земельних ділянок, встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі та безоплатну передачу їх у власність громадянам (присадибні ділянки) та ін. 

 

Прийняті рішення та результати поіменного голосування засідання сесії  будуть оприлюднені на офіційному веб сайті Олександрівської сільської ради.