Паспортні послуги на Гіді з державних послуг

Бажаєте обміняти старий паспорт на ID, оформити біометричний для виїзду за кордон або відновити у зв’язку з втратою? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити, за який час та які документи із собою взяти.  Зібрали для вас добірку послуг паспортного столу на Гіді.

УРЯД СКОРОТИВ ТЕРМІН ДІЇ "ЗЕЛЕНИХ" COVID-СЕРТИФІКАТІВ ПРО ВАКЦИНАЦІЮ

Відповідно до змін в постанові Кабінету Міністрів України №677 від 29 червня 2021 року термін чинності “зелених” COVID-сертифікатів в Дії, що підтверджують вакцинацію від коронавірусної хвороби, скорочено з 365 до 270 днів.  

ВІДОМІ ЗАПОРІЖЦІ ЗАКЛИКАЮТЬ ЩЕПИТИСЯ: “ВАКЦИНОВАНІ - ЗАХИЩЕНІ”

Міністерство охорони здоров'я України разом з Товариством Червоного Хреста України запустили всеукраїнську національну кампанію “Україна вакцинується”. В 24 роликах відомі люди регіонів нашої держави діляться своїм досвідом та мотивацією щодо вакцинації від COVID-19.

Найпопулярніші послуги ДРАЦС на Гіді

Отримати адміністративні послуги у сфері державної реєстрації актів цивільного стану можна у відділі державної реєстрації актів цивільного стану або ЦНАП.  Де та як швидко отримати потрібну послугу, підкаже Гід з державних послуг. 

ПРЕМ’ЄР-МІНІСТР: ЦЬОГОРІЧ ПЛАНУЄМО ОНОВЛЕННЯ НЕ МЕНШЕ 5 ТИС КМ ДОРІГ ТА ЗАПУСК ПРОЄКТІВ ДЕРЖАВНО-ПРИВАТНОГО ПАРТНЕРСТВА В ДОРОЖНІЙ СФЕРІ

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль під час засідання Кабінету Міністрів України 12 січня повідомив, що у 2022 році Уряд має глобальні цілі у сфері розвитку інфраструктури в межах програми Президента «Велике будівництво».