Надання послуг «пільговій» категорії громадян

Запорізькою обласною службою зайнятості забезпечується орієнтований на клієнта підхід під час  підбору підходящої роботи громадянам та персоналу на замовлення роботодавців.

Коментар голови Мелітопольської райдержадміністрації Ігоря Судакова щодо стану захворюваності на COVID-19 та вакцинацію в Мелітопольському районі

Нажаль, сьогодні ми спостерігаємо зростання показників захворюваності на коронавірусну хворобу, останніми тижнями фіксуються нові антирекорди за весь час пандемії.

Послуги для аграріїв на Гіді з держпослуг

Плануєте зайнятись сільськогосподарською діяльністю? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити. Підготували для вас добірку послуг для аграріїв на Гіді. 

Аналіз виробничого травматизму за 2021 рік від Мелітопольського відділення управління виконавчої дирекції ФССУ у Запорізькій області

З метою розроблення дієвих заходів щодо профілактики виробничого травматизму та запобігання нещасним випадкам Мелітопольським відділенням управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізькій області (далі – Мелітопольське відділення) проведено аналіз стану виробничого травматизму на підприємствах м. Мелітополь і Мелітопольського, Якимівського та Приазовського районів у 2021 році.

У МЕЛІТОПОЛІ ПІСЛЯ РЕМОНТУ ВІДКРИЛИ ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЛАСТІВКА»

Сьогодні в м. Мелітополь після капітального ремонту було офіційно відкрито дошкільний навчальний заклад № 24 «Ластівка» комбінованого типу. Поглянути на результат оновлення дитсадка приїхали голова Запорізької облдержадміністрації Олександр Старух, його заступниця Злата Некрасова, міський голова міста Мелітополь Іван Федоров, народний депутат Сергій Мінько та заступник голови Запорізької облради Геннадій Фукс.

Онлайн-курс “Права жінок в моїй громаді”

Центр “ЮрФем: ОСВІТА” пропонує курс для депутаток, голів місцевих рад, юристок, лідерок громад та всіх зацікавлених у тематиці. Перший набір пройшов навчання восени 2021 році і ми чекаємо на нових учасниць.