ДО КІНЦЯ РОКУ У ВАСИЛІВЦІ ВІДКРИЮТЬ ЩЕ ДВА ОБ’ЄКТИ “ВЕЛИКОГО БУДІВНИЦТВА”

Голова Запорізької облдержадміністрації Олександр Старух провів робочу зустріч з міським головою Василівки Сергієм Каліманом. Обговорили питання боротьби з COVID-19, необхідності збільшення темпів вакцинації населення, початок опалювального сезону та реалізацію програми Президента України “Велике будівництво” на території Василівки.

БАЛКОВИЙ МІСТ ЧЕРЕЗ ДНІПРО ГОТОВИЙ НА 75%

Голова Запорізької обласної державної адміністрації Олександр Старух відвідав з робочою поїздкою будмайданчик балкового мосту через Дніпро. Роботи на флагманському об’єкті президентської програми «Велике будівництво» тривають згідно графіка – зараз на 3-й споруді балкового мосту продовжуються роботи з армування   4-ї захватки плити проїзду. Загалом таких захваток потрібно зробити вісім. Одночасно підрядник виконує роботи з монтажу опалубки 5-ї захватки та готується до  бетонування. Вже укладено 600 кубометрів  бетону, на черзі ще 1000. Паралельно ведуться роботи з облаштування тротуару та встановлення бар’єрної огорожі.

ВІДКРИТТЯ ВАНТОВОГО МОСТУ ЧЕРЕЗ ДНІПРО - ПЕРШОЧЕРГОВЕ ЗАВДАННЯ НА ЦЕЙ РІК

У Запоріжжі триває будівництво мостових переходів через Дніпро за програмою Президента України “Велике будівництво”. Цей об’єкт є флагманським у президентській програмі, адже представляє собою складний комплекс з автомагістралі протяжністю 9 км, 6 розв’язок, 26 штучних споруд і 4  позакласних мостів.

У ТОКМАКУ ТРИВАЄ РЕКОНСТРУКЦІЯ ПРИЙМАЛЬНОГО ВІДДІЛЕННЯ БАГАТОПРОФІЛЬНОЇ ЛІКАРНІ

Цього року у Запорізькій області в рамках програми Президента «Велике будівництво» виконуються роботи з реконструкції приймальних відділень у 9 медичних закладах. В деяких з них роботи вже завершено, в інших - виходять на завершальну стадію.

Послуги для опікунів та піклувальників на Гіді

Плануєте взяти під опіку або піклування дитину чи недієздатну особу? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити. Підготували для вас добірку послуг для опікунів та піклувальників на Гіді.  Призначення опікуном або піклувальником повнолітньої недієздатної особи або особи, цивільна дієздатність якої обмежена

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ОЛЕСКАНДРІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

«Обласний центр комплексної реабілітації осіб з інвалідністю» Запорізької обласної ради здійснює комплекс реабілітаційних заходів, спрямованих на створення умов для всебічного розвитку та оздоровлення осіб з інвалідністю, які досягли повноліття (від 16-ти років), засвоєння ними знань, умінь, навичок, досягнення і збереження  їхньої максимальної незалежності, фізичних, розумових, соціальних здібностей з метою максимальної реалізації особистого потенціалу.