Фото без описуСпільно з громадською організацією «Нова ініціатива «Надія»», з комунальною установою «Агенція розвитку Мелітополя» реалізуємо проєкт «Розширення можливостей працевлаштування молоді та жінок в Азовському регіоні»  у містах Маріуполь, Бердянськ та Мелітополь, а також інших населених пунктах, розташованих вздовж узбережжя Азовського моря.  Одним з напрямків проєкту є програма «Step by Step», основною метою якої є зниження рівня безробіття серед жінок, відповідно, сприяння мінімізації трудової міграції та підвищення рівня зайнятості населення та економічної спроможності Регіонів.

Наш проєкт "Розширення можливостей працевлаштування молоді та жінок в Азовському регіоні" націлений на допомогу жінкам, що бажають знайти роботу, покращити свій фінансовий стан, та посилити свою економічну спроможність. Учасниці проєкту можуть отримати безкоштовні консультації кейс-менеджерок, які допоможуть з чітким визначенням плану дій задля формування особистої економічної сталості, психологині та кар’єрної консультантки, які проаналізують їхні унікальні ситуації та допоможуть знайти шляхи покращення матеріального становища, навчать ефективним технікам пошуку роботи. Консультації проходять на постійній основі до кінця березня 2022 року включно.      Також в межах проєкту для учасниць ми проводимо різноманітні тренінги, групові заходи, інформаційні сесії з багатьох питань, що стосуються працевлаштування.

Нагадуємо, що для участі у проєкті потенційним учасницям достатньо заповнити анкету за посиланням: https://forms.gle/7PCHB31HCBTWUG338