Фото без описуШановні  мешканці

Олександрівської  громади!

 

Від усього серця вітаю Вас зі світлими  

святами  -  Новим  Роком та 

Різдвом  Христовим!

 

Відходить у минуле 2021 рік, який видався для всіх нас водночас непростим і визначальним. Він приніс нам радість і сум, віру в майбутнє та біль втрат. Збагатив нас новим досвідом, дав чимало викликів, згуртував і відкрив перед нами нові перспективи для нашого майбутнього.

   Висловлюю вдячність усім жителям громади за розуміння і підтримку, за стійкість та оптимізм. Дякую всім, хто працює, допомагає та рухається з нами вперед. Вірю, що любов до рідного краю, прагнення зробити його кращим, будуть головною нашою опорою у 2022 році

   Від усієї душі зичу Вам великого людського щастя, міцного здоров’я, добра і радості, вірних друзів та близьких людей поруч. Нехай прийдешній рік виправдає Ваші самі добрі надії і прагнення, принесе достаток і добробут вашим сім’ям, буде щедрим на приємні сюрпризи і хороші справи. Нехай панують у Ваших домівках мир, взаєморозуміння й любов. І у кожного з Вас у цьому році буде якомога більше щасливих днів а усі негаразди та проблеми залишаться у минулому. Веселих свят і щасливого Нового року!

                                                                   

  З повагою сільський голова  Наталія Попова