Фото без опису

Ігор Судаков провів нараду з головами територіальних громад

Сьогодні голова районної державної адміністрації Ігор Судаков провів нараду з головами територіальних громад району із залученням представників Мелітопольської державної податкової інспекції та Мелітопольського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Основні питання, які порушувалися в ході зустрічі, стосувались організації та проведення призову громадян на строкову військову службу у жовтні-грудні поточного року, забезпечення функціонування системи військового обліку та контролю за виконанням військового обов’язку громадянами України.

Також присутні обговорили питання щодо опрацювання податкового боргу зі сплати місцевих податків, особливостей проведення кампанії одноразового декларування доходів, незаконної вирубки лісосмуг та інші не менш важливі питання.

Нарада видалась досить продуктивною, оскільки селищні та сільські голови не тільки здобули потрібну інформацію, а й отримали роз’яснення на турбуючи питання та поділися успішним досвідом в той чи іншій сферах.