В останні роки в Україні склалася добра традиція 30 вересня відзначати День усиновлення – свято радості дітей, які знайшли щастя в люблячих і турботливих родинах, та свято вдячності сім’ям, котрі взяли на себе відповідальність за маленькі життя

В останні роки в Україні склалася добра традиція 30 вересня відзначати День усиновлення – свято радості дітей, які знайшли щастя в люблячих і турботливих родинах, та свято вдячності сім’ям, котрі взяли на себе відповідальність за маленькі життя. Це свято люблячої і міцної сім’ї, життєвої мудрості і щирості, розуміння, великої душі і великого терпіння.

Стартував новий етап будівництва вантового мосту через Дніпро

У Запоріжжі за програмою президента України “Велике будівництво” триває зведення комплексу мостових переходів через Дніпро. Днями мостобудівники розпочали бетонування пілону низової частини вантового мосту. До цього аналогічні роботи проводили на верховій частині штучної споруди.

У Запоріжжі запрацювало найсучасніше приймальне відділення України

За програмою Президента України в обласній клінічній лікарні нещодавно завершили ремонт відділення екстреної невідкладної медичної допомоги. У режимі 24/7 кожен запоріжець може за лічені хвилини пройти всебічне обстеження та отримати повний комплекс високоякісних медичних послуг.

Мінцифра запустила платформу, що полегшить щоденну роботу ЦНАП

Платформа Дія Центрів — онлайн-майданчик, що спростить взаємодію громадян та працівників Центрів надання адмінпослуг. Ми прагнемо, щоб якість обслуговування у ЦНАПах перевищила очікування відвідувачів. Запуск Платформи Дія Центрів — наступний крок до сучасного держсервісу в кожному куточку України. Зараз ключовою точкою доступу до держпослуг є ЦНАП. Лише за перше півріччя цього року українці отримали там понад 10 млн послуг.