Фото без опису

21 жовтня 2021 року відбулося пленарне засідання тринадцятої сесії Олександрівської сільської ради. У роботі сесії взяли участь керівний склад апарату, депутати сільської ради, старости населених пунктів громади, керівники структурних підрозділів ради. 

        На порядок денний винесено 55 питань, які стосуються всіх сфер життєдіяльності громади. 

        Заслухали доповідь начальника відділу кадрової та юридичної роботи Дмитра Чувашова про утворення старостинських округів та затвердження кандидатур старост, про затвердження Положення «Про старосту» (у новій редакції), про надання дозволу на розміщення телекомунікаційного обладнання ТОВ «Лайфселл» на даху будинку культури с. Олександрівка.

          Начальник відділу фінансів Олена Бурдіна доповіла інформацію про виконання бюджету за 9 місяців 2021 року, про внесення змін і доповнень до рішення сільської ради від 24.12.2020 року № 12 «Про бюджет Олександрівської сільської територіальної громади на 2021 рік, про розгляд Прогнозу бюджету Олександрівської сільської територіальної громади на 2022-2024 роки, про внесення змін до Програми підтримки закладів охорони здоров’я та якісного надання медичних послуг територіальній громаді Олександрівської сільської ради на 2021 рік, про створення централізованої бухгалтерії ВОКМСТАР.

           Керуюча справами Тамара Кирилюк доповіла про визначення уповноваженого органу з присвоєння адреси і уповноваженої особи з внесення відомостей до Реєстру будівельної діяльності.

            Начальником відділу земельних відносин Геннадієм Ковальовим зачитані заяви громадян з земельних питань та запропоновані проекти рішень, які депутатами розглянуті і прийняті відповідні рішення.

             Результатом роботи сесії стало ухвалення проектів рішень з усіх питань порядку денного з внесеними змінами та доповненнями.