НА ЗАПОРІЗЬКИХ АВТОШЛЯХАХ ЗАПРАЦЮВАЛИ СИСТЕМИ ЗВАЖУВАННЯ В РУСІ – ВИЯВЛЕНО ПЕРШИХ ПОРУШНИКІВ

З 1 жовтня в Україні набув чинності закон про здійснення габаритно-вагового контролю. Розпочали  роботу системи «Зважування-в-русі» WIM, які дозволяють автоматично фіксувати перевищення габаритів і допустимої ваги великовантажними автомобілями.

ДО НОВОГО РОКУ ВАНТОВИЙ МІСТ ЧЕРЕЗ ДНІПРО МАЄ БУТИ ЗБУДОВАНИЙ

Перебуваючи з відрядженням у Києві, голова Запорізької облдержадміністрації Олександр Старух зустрівся із заступником голови Державного агентства автомобільних доріг України Андрієм Івком та представником проєкту ОНУР Емрахом Багйапан Мехметом. 

ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО: НА АВТОШЛЯХУ ДЕРЖАВНОГО ЗНАЧЕННЯ БЛИЗ ТОКМАКА ВЖЕ РОЗПОЧАЛИ УКЛАДАТИ ВЕРХНІЙ ШАР АСФАЛЬТУ

Служба автомобільних доріг у Запорізькій області повідомляє, що поточний середній ремонт територіальної автомобільної дороги державного значення Т-04-01 Дніпро — Васильківка — Покровське — Гуляйполе — Пологи — Мелітополь — км 191+283 — 235+980 — стрімко просувається та виходить на фінішну пряму.

У ВІКІПЕДІЇ ПРОЙДЕ КОНКУРС СТАТЕЙ ПРО КУЛЬТУРНУ СПАДЩИНУ І ВИДАТНИХ ПОСТАТЕЙ УКРАЇНИ

Із 5 жовтня до 5 листопада ГО «Вікімедіа Україна» та БФ «Бібліотечна країна» запрошують долучатися до конкурсу з наповнення україномовного розділу Вікіпедії статтями про об'єкти культурної спадщини та видатних людей України. 

Доступний інсулін

З 1 жовтня змінюється маршрут пацієнтів із цукровим діабетом до безоплатного інсуліну.