В останні роки в Україні склалася добра традиція 30 вересня відзначати День усиновлення – свято радості дітей, які знайшли щастя в люблячих і турботливих родинах, та свято вдячності сімям, котрі взяли на себе відповідальність за маленькі життя. Це свято люблячої і міцної сім’ї, життєвої мудрості і щирості, розуміння, великої душі і великого терпіння.

 

Шановні опікуни, піклувальники, прийомні батьки та усиновителі!

   Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім’ї, найважливіше – щастя мати родину, тата і маму, душевну щедрість, батьківську турботу. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло та врятували її від самотності.

   В Олександрівській громаді 60 дітей знайшли сімейний затишок: дві прийомні сім’ї, чотири дитячі будинки сімейного типу, одинадцять сімей-опікунів.

   Низький уклін Вам та щирі слова подяки за Ваш мудрий і сміливий вчинок, за небайдужість до дитячої долі, за щоденну кропітку працю.

    Нехай повниться дитячим щасливим сміхом ваш будинок, нехай ростуть здоровими і успішними діти. Нехай щедрість і милосердя ваших душ заради наших дітей примножується з кожним днем. Бажаю всім здоров’я, миру, добра і благополуччя, а Віра, Надія і Любов ніколи не покидає ваші серця!

                                                                                                             З повагою, сільський голова

                                                           Олександрівської територіальної громади Наталія Попова.