ЗАВЕРШУЮТЬСЯ БЕТОННІ РОБОТИ СТЕЛІ МУЗЕЮ ЗАПОРІЗЬКОГО КОЗАЦТВА.

В рамках реалізації програми Президента України “Велика реставрація” добігають кінця роботи з влаштування нової стелі музею. Укладено два шари бетону. Зроблена двошарова гідроізоляція. Продумана система водовідведення з даху, яка не дозволить волозі потрапляти всередину будівлі. Крім основної своєї прямої функції, стеля виконуватиме роль оглядового майданчика.

ГОЛОВНИЙ ПРОЕКТ “ВЕЛИКОГО БУДІВНИЦТВА” ЗАПОРІЗЬКІ МОСТИ БУДУЮТЬСЯ ПОСИЛЕНИМИ ТЕМПАМИ

Щоденно на будівельному майданчику країни №1 – Запорізьких мостах працюють сотні мостобудівників. На низовій частині балкового мосту виконано 80% запланованих робіт. До кінця поточного року його планують відкрити для руху автотранспорту.

ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО: ТРИВАЮТЬ РОБОТИ У ШКОЛІ ВИЩОЇ СПОРТИВНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ

Продовжуються роботи з оздоблення відкритого басейну Школи вищої спортивної майстерності, що в обласному центрі. Наразі крім басейну у Школі вищої спортивної майстерності буде оновлена покрівля, утеплений фасад та проведено ще багато інших робіт.

КУРГАН ЄДНОСТІ ПРИЙМЕ ПЕРШИХ ГОСТЕЙ 23 СЕРПНЯ

В рамках реалізації програми Президента України “Велика реставрація” добігають кінця роботи з облаштування Кургану єдності, що біля Музею запорізького козацтва на Хортиці. 

БУДІВНИЦТВО НА БАЛКОВОМУ МОСТУ: ВИКОНАНО 80% РОБІТ НА НИЗОВІЙ ЧАСТИНІ

Cьогодні, 11 серпня, один з об’єктів «Великого будівництва», автотранспортну магістраль через р. Дніпро в м. Запоріжжя відвідав голова Запорізької обласної державної адміністрації Олександр Старух. Разом зі своїм заступником Едуардом Брутманом він ознайомився з ходом будівництва на споруді №4 – низовій частині Балкового мосту через Старий Дніпро.