Фото без опису

Наше рідне село – то колиска моя,

наше рідне село – батьківщина моя!

Щорічно за традицією, 10 вересня мешканці села Надеждине і Волна відзначили День села. Саме в цей день з'їзджаються до свого рідного куточка люди, які тут народилися, виросли, де відчули справжню материнську ласку та турботу, цінні поради батька. В цей день село, як завжди, радо зустрічає гостей.

Підготовку до свята працівники культури на чолі із заступником Олександрівського сільського голови Вєльчевим С.Ф розпочали задовго до цього вересневого дня. В фойє будинку культури розташувалась виставка декоративно – ужиткового мистецтва « Талановиті односельці», фотозона.

Вийшли на сцену гості. А на свято завітала Голова Олександрівської сільської ради Попова Н.І., заступник сільського голови Вєльчев С.Ф., начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту та архівної роботи Дукова І.В. Всі вони звернулися до присутніх у залі зі словами вітань зі святом, подякували тим людям, які небайдужі до проблем громади та беруть активну участь у житті села.

Після урочистої частини почалися яскраві миті концертної програ ми. Музичне вітання надеждинцям адресувала і начальник ВОКМСТАР Дукова І.В. Ведучі концерту від усього серця вітали теплими словами односельчан. Згадали старожилів і тих хто народився цього річ в селі, і хто став на весільний рушник в різні роки, хто досяг повноліття.

Нагородження і подарунки вручало керівництво громади, які супроводжувалися вдало підібраними до кожної із «категорій» художніми номерами. І, звичайно ж, бурхливими оплесками.

В народі кажуть «Погано жити як із сусідами не дружити».Приїхали привітати піснями надеждинців із святом працівники Дунаївського і Гірсівського сільських будинків культури

Малеча не злазила з батута, старші стріляли в тирі. Бажаючі пригощалися шашликами, солодкою ватою,попкорном,напоями. Свято закінчилось яскравим феєрверком , але ще допізна була дискотека. Всіх переповнювали позитивні емоції. Завдяки спільним зусиллям керівництва громади, спонсорів, працівників культури і просто небайдужих людей свято вдалося.