ВАКЦИНУЙСЯ, ЗАХИСТИ СЕБЕ ВІД СОVІD-19

ВАКЦИНУЙСЯ, ЗАХИСТИ СЕБЕ ВІД СОVІD-19

 Сьогодні 9 серпня в Олександрівській територіальній громаді відбулась нарада з оперативних питань. Участь у роботі взяли заступник сільського голови, керуючий справами, керівники структурних підрозділів та посадові особи сільської ради. Під час наради сільський голова Н.І.Попова повідомила, що сьогодні у Запорізькій області триває 5 етап вакцинації від СОVІD-19, у рамках якого проводиться щеплення всіх верств населення. Наразі під особливою увагою працівники сфери охорони здоров’я, освіти та соціальної сфери обслуговування. Саме вони у першу чергу мають зробити щеплення. Вакцинування населення є єдиним шляхом формування стійкого імунітету та переривання передачі хвороби. Зараз від кожного залежить покращення епідситуації. Лише разом ми зможемо мінімізувати наслідки пандемії.

ВІДРОДЖЕННЯ ХОРТИЦІ ЙДЕ НАДШВИДКИМИ ТЕМПАМИ

ВІДРОДЖЕННЯ ХОРТИЦІ ЙДЕ НАДШВИДКИМИ ТЕМПАМИ

Cьогодні у цьому особисто переконалися  дружина Президента України Олена Зеленська,  заступник Керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко, Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко та голова облдержадміністрації Олександр Старух. Разом вони оглянули стан справ на об’єктах «Великої реставрації», що будуються на острові Хортиця.

ОСТРІВ ХОРТИЦЯ - СИМВОЛ ДОСТУПНОСТІ ТА БЕЗБАР’ЄРНОСТІ

ОСТРІВ ХОРТИЦЯ - СИМВОЛ ДОСТУПНОСТІ ТА БЕЗБАР’ЄРНОСТІ

Сьогодні до Запорізького краю завітала дружина Президента України Олена Зеленська. Перша леді разом із заступником Керівника Офісу Президента Кирилом Тимошенком, Міністром культури та інформаційної політики Олександром Ткаченком та головою облдержадміністрації Олександром Старухом відвідали острів Хортиця та оглянули хід робіт на об’єктах "Великої реставрації".