17 вересня 2021 року в Олександрійській громаді відзначили  День працівників цивільного захисту України (День рятівника).

Це свято, яке з року в рік все більше набуває рис усенародного та об’єднує людей мужніх професій – пожежників, працівників аварійно-рятувальних формувань та служб. Рятувальники постійно перебувають на передовій і гідно виправдовують своє призначення.

В Олександрівській громаді працює КУ «Місцева пожежна команда» У складі якої 9 працівників (начальник МПК, вісім рятувальників).

Зі словами привітання  до працівників пожежної команди звернулася голова Олександрівської сільської ради Наталія ПОПОВА, яка побажала всім міцного здоров’я, успіхів на вручила команді мотопомпу з обладнанням до неї.

За сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у справу попередження і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру та з нагоди професійного свята – Дня працівників цивільного захисту була вручена ПОДЯКА

  • водію КУ «Місцева пожежна команда» СТАНЧЕВУ Михайлу Івановичу.

Крім цього ПОДЯКАми Олександрівської сільської ради були відзначені керівники та представники суб’єктів господарювання громади, які приймали активну участь у створенні та зміцненні матеріально-технічної бази місцевої пожежної команди.

  • директор ТОВ «ПАЛЛАДА-ВІН» ОТРИШКО Олександр Андрійович
  • головний інженер СВК «Приліманський» ЧУЛАКОВ Максим Анатолійович
  • директор ТОВ «Зоря» ГОЛОВЕНКО Сергій Володимирович

Після завершення урочистої частини заходу, працівники МПК завітали до опорного навчального закладу «Гірсівська ЗОШ І-ІІІ ступенів» для демонстрації роботи пожежної техніки.