Фото без опису

 

Шановні земляки,

дорогі захисники України!

 

Прийміть найщиріші вітання з нагоди свята Покрови Пресвятої Богородиці, Дня Українського козацтва та Дня захисників і захисниць України!

 

    Український народ завжди  вшановував Пресвяту Богородицю, з вірою та надією звертався до неї, просячи про добро, мир та суспільну злагоду, а борці за незалежність Української держави покладались на її непереможну опіку та материнське заступництво. Вірю, що як і раніше, Пресвята Богородиця накриватиме своїм чесним благословенним покровом і захищатиме від усякого зла волелюбний український народ, охоронятиме наші домівки та  родини!  

    Вітаю всіх чоловіків і жінок - захисників України. Висловлюю велику вдячність і повагу всім, хто стоїть тепер в ім’я миру в Україні та схиляю голову у жалобі за тими, хто віддав життя за Україну. Низький уклін всім землякам, хто захищав і продовжує захищати цілісність і суверенітет нашої Держави.  

     Бажаю українським воїнам доброго здоров’я та бадьорості духу, незламної волі, надійного родинного тилу й тепла рідної домівки. Нехай з вами буде правда і перемога задля щасливого майбутнього наших нащадків, задля процвітання нашої рідної України! 

Мирного неба над головою усім нам!  Нехай Пресвята Богородиця береже Україну під своїм Покровом! Щастя, миру, злагоди і добробуту. Слава Україні! Слава її захисникам!

   Нажаль не маємо змоги привітати вас особисто у зв’язку з входженням у помаранчеву зону епідеміологічної небезпеки та запровадженням нових карантинних обмежень у зв’язку з ростом захворювань на COVID-19.

                                                                        З повагою та щирою вдячністю сільський голова

                                                             Олександрівської територіальної громади Наталія Попова.