Фото без опису

   12 жовтня 2021 року в Олександрівській сільській раді відбувся семінар з керівниками закладів ЗЗСО та ЗДО, медичними працівниками Олександрівської територіальної громади за участі Служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів (Держпродспоживслужби), спеціалістів відділу освіти, культури, молоді, спорту, туризму та архівної роботи Олександрівської сільської ради.

    О.С.Коноваленко ознайомила учасників семінару з вимогами щодо розробки та впровадження постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) та відповідальність операторів ринку за порушення законодавства про харчові продукти.

    Повідомила про виявлення фальсифікату продукту твердого сиру «Великий Бурлук» Полтавської області та сиру кисломолочного «Вільняночка» Запорізької області, які вилученні з обігу у ЗЗСО та ЗДО.

    Запроваджено нововведення по здоровому харчуванню в закладах освіти та дошкільних закладах громади, меню по Клопотенко, яке запровадила пані Зеленська в їдальнях закладів освіти з урахуванням нових норм харчування.