Сьогодні під головуванням заступника голови Запорізької обласної державної адміністрації Едуарда Брутмана відбулося засідання регіональної комісії з питань оцінки та відбору проєктів, які реалізуються за кошти державного Фонду регіонального розвитку. Члени комісії погодили спільні пропозиції Управління капітального будівництва та інших структурних підрозділів щодо перерозподілу коштів між проєктами, які вже затверджено до фінансування за кошти ДФРР.

Так, зекономлені на реконструкції будівлі Кушугумського навчально-виховного комплексу «Інтелект» 1,5 мільйона гривень були перерозподілені на збільшення обсягів фінансування по проєкту з капітального ремонту водоводу в смт Розівка. Роботи на цьому об`єкті перебувають в активній фазі, будівельна готовність понад 65%. Збільшення фінансування дасть можливість наблизити завершення будівельних робіт на об’єкті до кінця поточного року.

Довідково. За даними Департаменту економічного розвитку та торгівлі з державного бюджету на об`єкти, які фінансуються за кошти ДФРР, надійшло 99,5 млн. грн. (69% від затвердженого на рік). З них освоєно 61,9 млн грн (62% від надходжень). Загалом у поточному році в області затверджено до фінансування за кошти ДФРР 12 об`єктів на 144,4 млн грн.