Скарбниці держави і Запорізького регіону отримали 1,8 мільйона гривень "екоподатку"

У січні запорізькі підприємства сплатили до бюджетів усіх рівнів 1,8 мільйона гривень екологічного податку. У порівнянні із січнем минулого року надходження зросли на 397 тисяч гривень.

Запорізький бізнес спрямував до держбюджету понад півмільярда гривень ПДВ

У січні запорізькі компанії, організації і приватні підприємці сплатили до державного бюджету майже 544 мільйони гривень податку на додану вартість. Як повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов, це на 82,2 мільйона гривень або на 18 відсотків перевищило надходження січня минулого року.

Запоріжці поповнили бюджети громад на 1,2 мільярда гривень

У січні до місцевих бюджетів регіону надійшло майже 1 мільярд 226 мільйонів гривень податків. Як повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов, порівняно з аналогічним періодом минулого року запоріжці збільшили сплату на 221,5 мільйона гривень або на 22 відсотки.

У січні запоріжці перерахували до бюджету 68 мільйонів гривень військового збору

За перший місяць року від платників податків регіону до державного бюджету надійшло 68 мільйонів гривень військового збору. Сплачена сума перевищила минулорічну на 12,2 мільйона гривень або на 22 відсотки. Про це повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов.

Запоріжці сплатили до державної скарбниці 863 мільйони гривень

У січні запорізькі платники податків перерахували до державного бюджету 863 мільйони 377 тисяч гривень, що у порівнянні з аналогічним періодом 2021 року на 18 відсотків більше. Додаткові надходження склали майже 132 мільйони гривень. Про це повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов.

Понад 900 мільйонів гривень єдиного внеску – від запорізьких платників

За перший місяць поточного року запорізькі компанії і підприємці сплатили до пенсійного і соціальних фондів 914 мільйонів 651 тисячу гривень єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування. Як повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов, січневі надходження 2021 року перевищені на 148,4 мільйона гривень або на 19 відсотків.

За спеціальне водокористування запорізькі підприємства сплатили понад чверть мільярда гривень

Упродовж минулого року від підприємств Запорізького регіону до бюджетів усіх рівнів надійшло 266 мільйонів гривень рентної плати за спеціальне використання води. Порівняно з 2020 роком надходження зросли на півтора мільйона гривень.

За судовими рішеннями у податкових спорах до бюджету надійде понад два мільярда гривень

У минулому році суди різних інстанцій розглянули 1834 справи між запорізькими платниками та податковою службою регіону на загальну суму 2 мільярди 289 мільйонів гривень. Про це повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов.