850 запорізьких торгових підприємств "мінімізували" зарплати своїх співробітників

Упродовж року фахівці податкової служби регіону разом із представниками інших органів влади і місцевого самоврядування виявили понад три тисячі підприємств, у яких рівень заробітних плат був менше встановленого законодавством мінімуму.

Запорізькі скарбниці отримали понад шість мільйонів гривень туристичного збору

З початку року до місцевих бюджетів регіону надійшло 6 мільйонів 174 тисячі гривень туристичного збору. Як повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов, цього року від приймання туристів запорізькі скарбниці отримали на 1 мільйон 581 тисячу гривень або на 34 відсотки більше, ніж торік.

З прибутків комунальних підприємств і приватних компаній запорізькі громади отримали 112 мільйонів гривень

За десять місяців до місцевих бюджетів надійшло 112 мільйонів гривень податку на прибуток. Лише у жовтні запорізькі компанії, організації і установи перерахували до скарбниць 1,7 мільйона гривень. Як повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов, це на 12 відсотків більше, ніж було сплачено роком раніше.

Запорізькі продавці підакцизних товарів поповнили бюджети громад майже на 291 мільйон гривень

З початку року до місцевих бюджетів регіону надійшло 290 мільйонів 785 тисяч гривень акцизного податку з роздрібної реалізації підакцизних товарів. Минулорічний рівень сплати перевищено на 43,3 мільйона гривень або на 17,5 відсотка. Про це повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов.

У Запорізькій області легалізовано працю 16 тисяч робітників, місцеві бюджети додатково отримали майже 40 мільйонів

Упродовж січня-жовтня завдяки проведеній інформаційній роботі податкової служби, органів виконавчої влади і місцевого самоврядування з керівниками підприємств та контрольно-перевірочним заходам легалізовано працю 16 тисяч запоріжців. Цим громадянам виплачено 96 мільйонів гривень офіційних доходів. Про це повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов.

Запорізькі підприємці поповнили бюджети громад майже на півтора мільярда гривень

У січні-жовтні до бюджетів регіону надійшло 1 мільярд 496 мільйонів гривень єдиного податку, що перевищило минулорічний рівень на 271 мільйон гривень або на 22 відсотки. Про це повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов.

Власники VIP-авто сплатили до запорізьких бюджетів 4,7 мільйона гривень

За десять місяців до місцевих бюджетів регіону надійшло 4 мільйони 736 тисяч гривень транспортного податку. Як повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов, власники елітних автомобілів-юридичні особи спрямували до бюджетів громад понад 3,5 мільйона гривень, фізичні особи – майже 1,2 мільйона гривень.