Від продажу підакцизної продукції запорізькі бюджети отримали понад третину мільярда гривень

У 2021 році до місцевих бюджетів регіону надійшло 349 мільйонів гривень акцизного податку з роздрібного продажу підакцизної продукції. Порівняно з 2020 роком компанії і підприємці сплатили на 54 мільйони гривень або на 18 відсотків більше. Про це повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов.

Запорізькі підприємства сплатили майже 467 мільйонів гривень "екоподатку"

Упродовж минулого року запорізькі платники спрямували до бюджетів 466 мільйонів 600 тисяч гривень екологічного податку. Рівень находжень 2020 року перевищено на 29 мільйонів гривень або на сім відсотків. Про це повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов.

Запоріжці сплатили до соціальних фондів майже 11 мільярдів

За 2021 рік запорізькі роботодавці сплатили до пенсійного та соціальних фондів 10 мільярдів 795 мільйонів гривень єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування. Як повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов, порівняно з 2020 роком надходження зросли на 1 мільярд 641 мільйон гривень або на 18 відсотків.

17 тисяч запоріжців отримали у податковій електронні ключі

У минулому році фахівці відокремлених підрозділів Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг ІДД ДПС видали запорізьким платникам 40 тисяч сертифікатів відкритих ключів. Усього за довірчими послугами до податківців звернулися 17 тисяч представників бізнесу та громадян. Про це повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов.

Компанії і організації Запорізького регіону зі своїх прибутків спрямували до місцевих скарбниць 139 мільйонів

З початку року до місцевих бюджетів області надійшло 139 мільйонів гривень податку на прибуток. Зокрема, у листопаді запорізькі суб'єкти господарювання перерахували до скарбниць 27 мільйонів гривень. Про це повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов.

Запорізькі роботодавці легалізували 17 тисяч працівників

У Запорізькій області переважна більшість роботодавців добровільно оформили 17 тисяч працівників. Це стало результатом інформаційної взаємодії з керівниками підприємств та приватними підприємцями, яку цього року налагодили фахівці податкової служби регіону разом із представниками територіальних органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Представники малого і середнього підприємництва поповнили запорізькі бюджети на 1,7 мільярда гривень

У січні-листопаді до місцевих бюджетів регіону сплачено 1 мільярд 721 мільйон гривень єдиного податку, що на 308,5 мільйона гривень або на 22 відсотки більше, ніж торік.