Фото без опису   

18 вересня село Георгіївка Олександрівської територіальної громади відсвяткувала 160-річчя. Хоча село не велике, гостей запросили багато. На річницю села було урочисто відкрито інформаційну вітальну стелу на в’їзді в село. Стрічку перерізали сільський голова Наталія Попова, староста села Ольга Авраменко, представник старшого покоління села Георгіївки Петро Кирилович Мержев та представник юного покоління Ренат Пачев.

     Цей чудовий день об’єднав людей різного віку – від малого до великого, щоб не лише переглянути концертну програму але й поспілкуватися один з одним та просто весело й цікаво провести час. Урочистості відбулися в центрі села на імпровізованій сцені.

    Привітали жителів села з такою важливою подією сільський голова Наталія Попова, заступник голови Сергій Вєльчев, начальник відділу освіти, культури, молоді і спорту Ірина Дукова, староста села Ольга Авраменко, фермери Микола Середа та Олександр Лисенко. Звучали слова привітання з врученням пам’ятних подарунків для найстарших жителів села, подружніх пар, ювілярів.

    Відвідувачі свята мали змогу помилуватись виставкою декоративно-прикладного мистецтва. Національний етнокуток дав змогу поринути у атмосферу албанського побуту. Було рганізовано спортивні змагання з шашок і шахів, а для наймолодших гостей діяли розважальні  атракціони.

Багато позитивних емоцій подарував глядачам творчий колектив Олександрівського  Будинку культури. Сюрпризом став виступ фольклорного албанського колективу «Рузе» Гамівського Будинку культури Приазовської громади.Та найбільшим подарунком, який отримав кожен учасник свята, був хороший настрій і теплі спогади. Закінчилось свято феєрверком, а святковий вечір продовжився дискотекою.