Фото без опису

 

Первинні організації ветеранів сіл об’єднано в єдину організацію ветеранів Олександрівської територіальної громади

 

      У зв’язку зі зміною адміністративно-територіального устрою Мелітопольського району та утворенням об’єднаних територіальних громад 03 вересня 2021 року у приміщенні сільського Будинку культури Олександрівської сільської ради відбулися загальні збори організацій ветеранів об’єднаних сіл територіальної громади.

      На зборах зареєструвались 35 осіб. Відповідно порядку денного, було прийнято рішення про об’єднання первинних організацій ветеранів сіл Олександрівської територіальної громади в єдину організацію ветеранів та надано згоду на приєднання до Мелітопольської районної організації ветеранів війни, праці та дітей війни, як структурний підрозділ. Обрано представників на загальні збори Мелітопольської районної організації.

      На перших загальних зборах Олександрівської територіальної громади, більшістю голосів обрано голову організації ветеранів  Підкіпну Галину Олександрівну (с.Олександрівка), заступника голови Речина Миколу Григоровича (с.Чкалове). До складу правління організації ветеранів обрали Бабича Василя Петровича (с.Дунаївка), Олексієнко Анатолія Ананійовича (с.Новокостянтинівка).