Фото без опису

 

      1 вересня 2021 року в загальноосвітніх закладах Олександрівської територіальної громади відсвяткували День знань. Урочисто та радісно промайнуло свято Першого дзвоника.

      День знань – особливе свято не лише для школярів, а й для вчителів та батьків. Завжди яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою.

      616 дітей розпочали навчання в закладах освіти Олександрівської громади.

Для 54-ох дітей цей день став визначним, оскільки саме сьогодні вони вперше прийшли до школи, для них вперше пролунав перший дзвоник.

      В усіх навчальних закладах учнів, батьків та педагогічні колективи привітали директори шкіл, керівники громади та спеціалісти відділу освіти сільської ради. Першокласникам, за підтримки сільського голови Наталії Іванівни Попової, вручили подарунки - набори канцелярського приладдя.

      Школярам побажали легкого навчання та успіхів, щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження. Вчителям висловили щирі слова вдячності за самовіддану працю, мудрість і турботу, за виховання впродовж багаторічної копіткої праці свідомих українців. Батькам побажали великого терпіння і сил на весь рік, взаєморозуміння з учителями та дітьми, підтримки для своїх крихіток і справжньої гордості за будь-які їх досягнення.

/усі фото зі свята ви можете переглянути на сайті Олександрівської громади у фотогалереї/