Фото без опису

 

Дорогі школярі та студенти Олександрівської громади!

Шановні вчителі та батьки!

 

Прийміть найщиріші вітання з Днем знань і початком навчального року!

 

      1 вересня - це свято, яке дороге кожному, хто навчається і навчає. Особливо важливим цей день є для наших першачків, які вперше ступлять на незвіданий шлях. Ласкаво просимо до шкільної країни! Сміливіше знайомтеся з цим дивовижним світом знань і відкриттів. Нехай уроки будуть ненудними, книги-цікавими, шкільна дружба – міцною!

       Не менш важливим він є і для майбутніх випускників,  яким скоро доведеться іти у доросле життя та обирати свою професійну стежину.  Пам’ятайте, ваша подальша доля – у ваших руках. Закладіть міцний фундамент для своїх майбутніх перемог.

       Усім школярам і студентам бажаю наполегливості, відмінних оцінок, творчості та насиченого життя в наступаючому навчальному році. Упевнена, що вам під силу подолати всі труднощі, стати на крок попереду. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні та завжди будьте активними у громадському житті.

      Теплі слова вдячності хочеться сьогодні сказати вчителям. Саме ви допомагаєте школярам осягати науку, відкриваєте для них нове, пояснюєте незрозуміле. Вчитель – це професія від Бога, а всі інші професії – від учителя.

       Нехай цьогорічний першовересень принесе  нашим дітям  широкі обрії знань, педагогам – задоволення від результатів роботи та вдячних учнів, батькам – віру в щасливу долю їхніх дітей! Зичу всім здоров’я, миру і злагоди, невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів та задумів. Нехай кожен учбовий день буде світлим, радісним і плідним, корисним і вдалим у всіх починаннях. Зі святом вас усіх!  З початком нового навчального року!

                                                 З повагою, голова Олександрівської громади Наталія ПОПОВА