Шановні мешканці селФото без опису

Степанівка Перша та Миронівка!

 

        Від щирого серця та з великим задоволенням вітаю вас з нагоди святкування світлого родинного свята – Дня села і від усієї душі хочу побажати добрих днів, проведених в старанних працях і плідній роботі, веселих вечорів, наповнених душевними піснями і моментами щастя. Нехай село живе і розвивається, нехай його жителів радують щедрі врожаї та цікаві події. Знаю, що тут живуть щирі, привітні та працьовиті люди, які люблять свою землю, шанують традиції та свою історію.

       Ваше село гарне і перспективне. Чудові прибережні пейзажі, ласкаве, тепле Азовське море приваблюють туристів і відпочиваючих.

       Нині ми велика єдина родина, поєднана спільними планами на розвиток громади та покращення життя громадівців. І всі разом ми будемо прикладати  зусилля, щоб наші села розвивалися, оновлювалися й змінювалися на краще.

 

Фото без описуІсторія вашого села є часткою  історії громади, області, держави. А історію творять люди. Низький уклін вам за самовіддану працю, за любов до рідного села, за внесок у розвиток та добробут нашої молодої громади. Бажаю вам міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку, радості і миру. Нехай щастя, любов та достаток живуть у кожному домі та у кожній родині. Хай доля ласкавою буде до вас, дарує щасливі літа, чистого неба і просто людського тепла. А вашому селу – процвітання, стабільності та розвитку.    

      Щиро вітаю усіх жителів громади  зі святом Успіння Пресвятої Богородиці! Нехай цей день стане світлою широкою дорогою до віри, нехай Пресвята Богородиця допомагає у всіх добрих справах. Нехай кожне серце буде сповнене надій без розчарувань.

                                                          З повагою до Вашого села і до кожного

сільський голова Наталія Попова.