https://hnatob.com/wp-content/uploads/2021/04/dzvonyk-2.jpg

 

 

Дорогі школярі, випускники! Шановні вчителі та батьки!

 

        31 травня в освітніх закладах Олександрівської територіальної громади

пролунає Останній Дзвоник.

         Завершення навчального року для наймолодших та учнів середніх класів знаменується не тільки гарними оцінками, а й початком улюблених канікул. Нехай для всіх вас літній відпочинок буде радісним, безтурботним та цікавим, сповненим яскравих вражень та мандрівок. Бажаю використати цей час з користю і насолодитись прекрасним періодом дитинства та юності.

       Наші діти неймовірно талановиті, творчі та кмітливі. І це спільна заслуга як сім’ї так і закладів освіти.

       Глибоко вдячна педагогам! Ви вклали у дітей і душу, і серце, і знання! Своєю любов’ю та невтомною працею допомагали пізнавати світ, прищеплювали найвищі моральні цінності.

Дякую за вашу самовіддану працю, турботу і знання, які ви віддаєте своїм вихованцям, за вічний неспокій, невпинний творчий пошук та педагогічну мудрість.

       Висловлюю слова вдячності батькам, які разом зі своїми дітьми пройшли цей довгий і непростий шлях, раділи їх успіхам, переймалися невдачами, підтримували у важку хвилину.

      Для наших випускників останній шкільний дзвоник, як початок у нове, доросле та непросте самостійне життя, в якому щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення. Отож вам, дорогі юнаки та дівчата, бажаю непохитної віри у себе, лише власним розумом та власними руками творити своє майбутнє. Нехай світлою буде ваша дорога, вистелена добрими справами та особистими перемогами! Хай поруч з вами завжди будуть вірні друзі, досвідчені колеги та мудрі наставники! Я вірю, що ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю.        Успіхів, добра та великої кількості доріг. Нехай усі вони будуть світлими та відкривають гарні перспективи для вас. Здоров’я, наснаги, людського щастя і гарного настрою. У добрий час!

                                                              Голова Олександрівської сільської ради Наталія Попова