Фото без опису

        Кінець навчального року в школах традиційно знаменується святковими останніми дзвониками, а для тих, хто їх завершує, ще й випускними.
        В освітніх закладах Олександрівської територіальної громади 31 травня провели свято «Останнього дзвоника». Вся шкільна родина зібралася на шкільному подвір’ї. Щасливі посмішки на обличчях,  веселий гомін та сміх лунали навкруги. Щирі вітання, слова вдячності лунали на адресу присутніх: випускників, педагогів, працівників школи.

Цей день особливий для  учнів 11 класу, адже на них чекає подальше навчання, а дзвіночок рідної школи вони почули востаннє.

        54 учні випускних класів із шести загальноосвітніх шкіл громади сьогодні прощаються з своїм навальним закладом, який уже давно став для них рідним.

          Привітали шкільні громади з сьогоднішнім святом директора шкіл. Побажали учням гарних канікул і з новими силами прийти 1 вересня у школу. Звернулися до випускників, аби вони успішно склали ЗНО та вступили до вищих навчальних закладів.

        Багато  гостей, керівників апарату сільської ради завітали на святкові заходи, щоб розділити радість та привітати школярів і вчителів із завершенням навчального року.

Від територіальної громади випускникам подарували солодощі.

Голова Олександрівської сільської ради Наталія Іванівна Попова  на свято останнього дзвоника завітала до Степанівської загальноосвітньої школи. Привітала усіх зі святом, висловила  вдячність вчителям, батькам та учням за наполегливість і старанність у навчанні.                      

        На урочистій лінійці учні, які активно проявили себе під час навчань, у спорті та інших сферах, отримали похвальні листи та грамоти.

        Свято прощання зі школою особливе, наповнене веселими піснями, щемливими акордами вальсу, урочистими віршами, хвилюючими напутніми словами педагогів та батьківськими порадами. Попереду нові очікування, мрії, успіхи, досягнення.

        Бажаємо випускникам вдалої вступної кампанії, цікавого навчання, здійснення мрій!

Про завершення навчального року для усіх присутніх сповістив останній дзвінок.