Фото без опису

 

            Сьогодні, 24 травня 2021 року відбулось пленарне засідання дев’ятої сесії Олександрівської сільської ради. У роботі сесії взяли участь керівний склад апарату, депутати сільської ради, старости населених пунктів громади, керівники структурних підрозділів ради.

            На порядку денному - 32 питання, які стосуються всіх сфер життєдіяльності громади.  Так, депутати розглянули та затвердили ряд програм, а саме програму оздоровлення  і відпочинку дітей   Олександрівської сільської  ради на  2021 рік, Програму з реабілітації дітей-інвалідів,Програму перевезення окремих пільгових категорій громадян Олександрівської сільської ради на приміських маршрутах, Програму створення матеріально-технічного резерву Олександрівської сільської ради Запорізької області

на 2021 – 2025 роки.

            Начальником фінансового відділу був представлений депутатському корпусу звіт про виконання бюджету Олександрівської сільської територіальної громади за І квартал 2021 року. Були внесені зміни та доповнення до бюджету Олександрівської сільської територіальної громади. На всі питання депутатів було надано обґрунтовану відповідь.

Також на засіданні було розглянуто ряд земельних питань щодо надання дозволів на розробку проектів землеустрою,  затвердження розроблених проектів,про приведення права приватної власності на земельну ділянку у відповідність до вимог чинного законодавства.

            Результатом роботи стало  ухвалення  проектів рішень майже з усіх питань порядку денного з внесеними змінами та доповненнями.