*Перелік питань

 

1. Про внесення змін та доповнень до рішення сесії №11 від 24.12.2019 року «Про бюджет об’єднаної територіальної громади Олександрівської сільської ради на 2020 рік» (зі змінами та доповненнями).

2. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Реконструкція даху будинку культури, за адресою: с. Дівнинське вул. Центральна, буд. 30».

3. Про виділення коштів громадським організаціям.

4. Про затвердження Програми фінансування психолого-педагогічного супроводу дітей з особливими освітніми потребами у навчальних закладах Олександрівської сільської ради на 2020-2021 рр.

5. Про затвердження Програми фінансування інклюзивного навчання у навчальних закладах Олександрівської сільської ради на 2020-2021 рр.

6. Про вилучення земельних ділянок із користування.

7. Про надання дозволу Байрак О.М. на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

8. Про надання дозволу Бесагі Н.Д. на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

9. Про надання дозволу Голубу О.С. на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

10. Про надання дозволу Бесагі Д.Г. на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

11. Про надання дозволу Вітковій Т.В. на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

12. Про надання дозволу Андрійчук М.І. на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

13. Про надання дозволу Михайлик Б.О. на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

14. Про надання дозволу Вікторовій Н.Л. на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

15. Про надання дозволу Кремсар В.Д. на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

16. Про надання дозволу Курному В.І. на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

17. Про надання дозволу Чуйко О.О. на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

18. Про затвердження розпоряджень сільського голови.

19. Про надання Добряк Є.С. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

20. Про укладання попереднього договору оренди землі з Дерманським О.А.

21. Про надання Кулик К.С. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

22. Про надання Сиващенко А.Г. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

23. Про надання Зайцевій А.М. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

24. Про надання Михайлик О.М. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

25. Про надання Шрамко М.С. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

26. Про надання Матюхі С.Г. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

27. Про надання Сиващенко Г.С. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

28. Про надання Желязковій Г.О. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

29. Про надання Добряку А.С. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

30. Про надання Шрамко С.М. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

31. Про надання Бреус Г.В. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

32. Про надання Середі Н.Ю. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

33. Про надання Бабічевій Г.А. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

34. Про надання Кремсар О.О. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

35. Про надання Шелудько І.В. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

36. Про надання Левченку Д.М. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

37. Про надання Зуєву В.О. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

38. Про надання Рижко А.В. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

39. Про надання Бабич Л.Ю. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

40. Про надання дозволу Петровій Є.А. на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

41. Про надання дозволу Фотінову І.І. на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

42. Про надання дозволу Міцу В.В. на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

43. Про надання дозволу Недомолкіній Т.С. на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

44. Про надання дозволу Черепановій С.М. на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

45. Про надання дозволу Піперко Н.С. на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

46. Про надання дозволу Іовчеву А.В. на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

47. Про надання дозволу Долговій В.Н. на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

48. Про надання дозволу Мимріковій Є.Г. на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

49. Про надання дозволу Бегучову Є.О. на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

50. Про надання дозволу Серемову О.І. на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

51. Про надання дозволу Лобинцеву І.М. на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

52. Про надання дозволу Шоповій Г.Д. на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

53. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки.

54. Про розгляд заяв громадян.

55. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки (с. Дівнинське вул. Шкільна, буд. 31).

56. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки (с. Дівнинське вул. Шкільна, буд. 31- А).

57. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки (с. Дівнинське вул. Центральна, буд. 32).

58. Про надання дозволу Павленко О.О. на складання проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

59. Про приведення права власності Попову М.Ф. на земельну ділянку у відповідність до вимог чинного земельного законодавства.

60. Про приведення права власності Коверзнева Л.Є. на земельну ділянку у відповідність до вимог чинного земельного законодавства.

61. Про приведення права власності Ярошенко В.І. на земельну ділянку у відповідність до вимог чинного земельного законодавства.

62. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Дунік Г.П. для ведення особистого селянського господарства.

63. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Литвиненко О.В. для ведення особистого селянського господарства.

64. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Щотки С.В. для ведення особистого селянського господарства.

65. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Голуб С.Г. для ведення особистого селянського господарства.

66. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Джаним С.Ф. для ведення особистого селянського господарства.

67. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Джаним Ф.В. для ведення особистого селянського господарства.

68. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Петрову Д.М. для ведення особистого селянського господарства.

69. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Міц В.Б. для ведення особистого селянського господарства.

70. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Сенделі О.І. для ведення особистого селянського господарства.

71. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Джаним М.В. для ведення особистого селянського господарства.

72. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Чумаковій К.С. для ведення особистого селянського господарства.

73. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Пантовій В.В. для ведення особистого селянського господарства.

74. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Станковій О.В. для ведення особистого селянського господарства.

75. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Курбаковій Н.І. для ведення особистого селянського господарства.

76. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Буланій В.О. для ведення особистого селянського господарства.

77. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Буланій Л.О. для ведення особистого селянського господарства.

78. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Буланій Л.І. для ведення особистого селянського господарства.

79. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Поліщук Н.П. для ведення особистого селянського господарства.

80. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Пишненко А.Д. для ведення особистого селянського господарства.

81. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Срібній С.М. для ведення особистого селянського господарства.

82. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Урюпіній І.М. для ведення особистого селянського господарства.

83. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Добрєву П.Д. для ведення особистого селянського господарства.

84. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Пантову Д.С. для ведення особистого селянського господарства.

85. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Пантову Є.С. для ведення особистого селянського господарства.

86. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Катьяновій Є.Б. для ведення особистого селянського господарства.

87. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Гроздєву О.С. для ведення особистого селянського господарства.

88. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Кат’яновій О.С. для ведення особистого селянського господарства.

89. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Оденцовій О.П. для ведення особистого селянського господарства.

90. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та обєднання земельних ділянок.

91. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки Нестеровой І.М., Орманджи І.М., Орманджи О.М. в натурі (на місцевості) на земельну ділянку (пай) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

92. Про надання Підкіпнову М.М. дозволу на встановлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

 

*Поіменне голосування