*Перелік питань

 

1. Про внесення змін та доповнень до рішення сесії №11 від 24.12.2019 року «Про бюджет об’єднаної територіальної громади Олександрівської сільської ради на 2020 рік» (зі змінами та доповненнями).

2. Про затвердження виконання бюджету за ІІ квартал 2020 року.

3. Про затвердження програми «Організація харчування учнів 5-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів об’єднаної територіальної громади Олександрівської сільської ради на 2020-2-21 навчальний рік.

4. Про дострокове розірвання договору про надання соціальних послуг №5 від 02.01.2019 р.

5. Про внесення змін та доповнень до Програми організації оплачуваних громадських робіт на 2020 рік.

6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок.

7. Про вилучення земельних ділянок із користування.

8. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Левченку Д.М. для ведення особистого селянського господарства.

9. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Шелудько І.В. для ведення особистого селянського господарства.

10. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Щоткі А.М. для ведення особистого селянського господарства.

11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Матюха С.Г. для ведення особистого селянського господарства.

12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Каракаша І.М. для ведення особистого селянського господарства.

13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Чепеленко А.М. для ведення особистого селянського господарства.

14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Ігнатенко О.Ю. для ведення особистого селянського господарства.

15. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Сивун Г.М. для ведення особистого селянського господарства.

16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Мимриковій Є.Г. для ведення особистого селянського господарства.

17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Черепановій С.М. для ведення особистого селянського господарства.

18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Іовчеву А.В. для ведення особистого селянського господарства.

19. Про розгляд заяв громадян.

20. Про розгляд заяви Сенделі О.О.

21. Про надання дозволу Павленко Л.І. на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

22. Про надання дозволу Десятинник К.Г. на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

23. Про надання дозволу Бобик Н.І. на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

24. Про надання дозволу Вікторову Д.А. на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

25. Про надання дозволу Шрамко В.М. на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

26. Про приведення права власності Кошеля Ф.П. на земельну ділянку у відповідність до вимог чинного земельного законодавства.

27. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для іншого сільськогосподарського призначення (розміщення комплексу будівель та споруд)

28. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для іншого сільськогосподарського призначення (розміщення нежитлової забудови, будівлі контори)

29. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення товарногосільськогосподарського виробництва (розміщення будівлі та споруди майстерні)

30. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (розміщення комплексу будівель та споруд авто гаражу)

31. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ( розміщення комплексу будівель та споруд ферми №5)

32. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (розміщення комплексу будівель та споруд ПТО №2)

33. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ( розміщення комплексу будівель та споруд току №2)

34. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ( розміщення комплексу будівель та споруд ПТО №1)

35. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва розміщення ( розміщення комплексу будівель та споруд току №1)

36. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва розміщення та обслуговування ( для розміщення будівлі складу).

37. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (для розміщення будівлі складу сіносховища, ЗАВ-20, асфальтований майданчик)

 

*Поіменне голосування