1. Про розгляд листа КНП Приазовська ЦРЛ №291 від 31.07.2019 року.

2. Про затвердження виконання бюджету за ІІ квартал 2019 року.

3. Про внесення змін та доповнень до рішення сесії №15 від 22.12.2018р. «Про бюджет об’єднаної територіальної громади Олександрівської сільської ради на 2019 рік» (зі змінами).

4. Про внесення змін до рішення №9 «Про затвердження штатних розписів підвідомчих установ Олександрівської сільської ради з 01.01.2019 року» від 22.12.2018р.

5. Про внесення змін до рішення №11 від 22.12.2018р. «Про затвердження умов оплати праці Олександрівського сільського голови Добряка С.А. з 01.01.2019р».

6. Про внесення змін до рішення №12 від 22.12.2018р. «Про затвердження умов оплати праці секретаря сільської ради Перекрест І.В. з 01.01.2019р».

7. Про внесення змін до рішення №13 від 22.12.2018р. «Про затвердження умов оплати праці в.о. старости с. Дівнинське Сивуна С.С. з 01.01.2019р».

8. Про затвердження  розпоряджень сільського голови.

9. Про коригування тарифів на послуги централізованого водопостачання, що надаються ФОП «Сурядний П.О.»

10. Про затвердження Статуту Олександрівської сільської об’єднаної територіальної громади Приазовського району Запорізької області.

11. Про затвердження положення про Почесну грамоту, Грамоту та Подяку Олександрівської сільської ради.

12. Про затвердження Положення про порядок передачі майна комунальної власності територіальної громади Олександрівської сільської ради в оренду.

13. Про затвердження Методики розрахунку та порядку використання плати за оренду майна комунальної власності Олександрівської сільської ради.

14. Про укладення договору оренди з КП «Аптечне об’єднання «Фармація»

15. Про клопотання перед Запорізькою обласною радою щодо передачі до комунальної власності Олександрівської сільської ради нерухомого майна.

16. Про затвердження переліку проектів, що можуть реалізовуватися за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетом на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад у 2019 році в Олександрівській об’єднаній територіальній громаді».

17. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва та обслуговування будівлі закладу культури Дівнинського БК Олександрівської сільської ради.

18. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва та обслуговування будівлі закладу освіти майновий комплекс Дівнинської ЗОШ Олександрівської сільської ради.

19. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва та обслуговування будівлі закладу Дівнинського ДНЗ «Зірочка» Олександрівської сільської ради.

20. Про затвердження технічної документації з нормативно-грошової оцінки земельної ділянки.

21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку (пай) Кірчева Олександра Миколайовича для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку (пай) Вікторова Анатолія Петровича для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

23. Про надання Зелік Т.С. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

24. Про надання Маменко В.В. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

25. Про надання Бреус В.В. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

26. Про надання Бреус В.В. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

27. Про приведення права власності Харченко Н.В. на земельну ділянку у відповідність до вимог чинного земельного законодавства.

28. Про приведення права власності Попова П.Ф. на земельну ділянку у відповідність до вимог чинного земельного законодавства.

29. Про стан підготовки закладів освіти до нового навчального року.

30. Про утворення робочої групи та затвердження плану роботи робочої групи з питань утворення мережі освітнього округу  Олександрівської сільської ради об’єднаної територіальної громади.

 

*Поіменне голосування