1. Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2020 рік.

2. Про затвердження транспортного податку на 2020 рік.

3. Про встановлення єдиного податку на 2020 рік.

4. Про встановлення плати за землю на 2020 рік.

5. Про затвердження Програми «Представлення інтересів громади Олександрівської сільської ради в місцеву асоціацію органів місцевого самоврядування «Регіональний центр розвитку спроможних територіальних громад Запорізької області» на 2019 рік».

6. Про затвердження норм витрат паливно-мастильних матеріалів на 2019 рік.

7. Про затвердження граничних сум витрат на придбання автомобілів, меблів, іншого обладнання та устаткування, комп’ютерів, придбання і утримання мобільних телефонів Олександрівською сільською радою, а також установами та організаціями, які утримуються за рахунок бюджету об’єднаної територіальної громади Олександрівської сільської ради.

8. Про затвердження виконання бюджету за І квартал 2019 року.

9. Про затвердження рішень виконкому та розпоряджень сільського голови.

10. Про надання згоди на співфінансування об’єкту «Реконструкція вуличного освітлення (від КТП-13/422,13/69,13/74,13/429,13/494) у с. Дівнинське Приазовського району Запорізької області».

11. Про надання відпустки сільському голові Добряку С.А.

12. Про покладання виконання повноважень сільського голови на період тарифної відпустки.

13. Про санітарний стан населених пунктів.

14. Про передачу Бойко В.М. у власність земельну ділянку для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд.

15. Про передачу Гроздєвій Ф.В. у власність земельну ділянку для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд.

16. Про передачу Бойко В.В. у власність земельну ділянку для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд.

17. Про передачу Бєляєвій О.В. у власність земельну ділянку для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд.

18. Про передачу Бойко В.В. у власність земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства.

19. Про передачу Биковській В.С. у власність земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства.

20. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки, встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на території Олександрівської сільської ради Приазовського району Запорізької області.

 

*Поіменне голосування