1. Про затвердження Програми об’єднаної територіальної громади Олександрівської сільської ради «Обдарована молодь» на 2019 рік.

2. Про затвердження Програми «Покращення умов та якості обслуговування розпорядників та одержувачів бюджетних коштів на 2019 рік»

3. Про затвердження програми підготовки Олександрівської сільської об'єднаної територіальної громади до функціонування в умовах особливого періоду, забезпечення виконання заходів з призову на строкову військову службу, мобілізаційних заходів та територіальної оборони в 2019 році.

4. Про розгляд заяви Бордюга С.Ф.

5. Про внесення змін та доповнень до рішення Олександрівської с/ради №15 від 22.12.2018 р. "Про бюджет об'єднаної територіальної громади Олександрівської сільської ради на 2019 рік"(зі змінами та доповненнями)

6. Про затвердження преміювання та виплати матеріальної допомоги Добряк Є.С.

7. Про затвердження рішень виконкому та розпоряджень сільського голови.

8. Про коригування тарифів на послуги централізованого водопостачання, що надаються ТОВ «Олександрівка».

9. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Реконструкція вуличного освітлення (від КТП-13/422, 13/69, 13/74 13/429, 13/494 у с. Дівнинське Приазовського району Запорізької області»

10. Про розгляд листа Головного управління Держгеокадастру у Запорізькій області.

11. Про розгляд листа Головного управління Держгеокадастру у Запорізькій області.

12. «Про затвердження технічної документації з нормативно - грошової оцінки земельної ділянки».

13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку (пай) Ничипорин К.В. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку (пай) Ничипорин К.В. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

15. «Про передачу Дюсу В.І. у власність земельну ділянку для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд».

16. «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства».

17. «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства».

18. Про прийняття на баланс лінії електромереж с. Дівнинське.

 

*Поіменне голосування