1. Про затвердження виконання бюджету за 2018 рік.

2. Про внесення змін та доповнень до рішення Олександрівської с/ ради №15 від 22.12.2018 р. "Про бюджет об'єднаної громади Олександрівської сільської ради на 2019 рік" (зі змінами та доповненнями).

3. Про розгляд листа КНП Приазовського РЦПМСД.

4. Про затвердження рішень виконкому та розпоряджень сільського голови.

5. Про внесення змін до штатного розпису по Олександрівському будинку культури.

6. Про внесення змін до рішення сесії №9 від 22.12.2018 року «Про створення тендерного комітету з публічних закупівель Олександрівської сільської ради, обрання його складу за затвердження Положення про нього».

7. Про розгляд листа Приазовського РВК №141 від 01.02.2019р.

8. Про затвердження актів по передачі майна.

9. Про затвердження переліку будівель та споруд комунальної власності Олександрівської сільської ради на 2019 рік.

10. Про затвердження договору про співробітництво в сфері обробки земельної ділянки Олександрівської ЗОШ.

11. Про надання дозволу на реконструкцію будівлі їдальні Олександрівської сільської ради.

12. Про передачу земельних ділянок державної власності у комунальну власність.

13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку (пай) Фотінової Л.О. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

14. “Про вилучення земельних ділянок із користування в межах населеного пункту”.

15. “Про приведення права власності Кулика Г.В. на земельну ділянку у відповідність до вимог чинного земельного законодавства.”

16. «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства».

17. «Про надання Кулику В.О. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства».

18. «Про надання Кулику В.В. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства».

19. «Про надання Кулику А.В. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства».

20. «Про надання Гроздєвій Ф.В. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства».

21. «Про надання Піперко Н.С. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства».

22. «Про надання Кулику В.О. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд».

23. «Про поділ земельної ділянки».

 

*Поіменне голосування