Фото без опису

Шановні вихователі

та працівники дошкільних навчальних закладів громади!

 

Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята. Професія вихователя вимагає від людини глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до дітей та своєї справи. Тільки чуйні, добрі і уважні жінки могли вибрати цю незвичайну, але таку відповідальну професію. Адже виховання дитини вимагає чималої праці, людинолюбства і стійкості характеру.

  Саме Ви виховуєте і даєте дітям перші знання, навчаєте дітей азів самостійності, правилам поведінки у суспільстві. Від вашої мудрості, терпіння, уваги залежить благополучне дитинство і подальша доля кожного вихованця. 

  Щорічно ви приймаєте під свою опіку дітей, закладаючи в їх серця те, що готові віддати рідним дітям, а випускаючи з дитсадка в школу, ви розлучаєтеся з часткою своєї душі.

  Висловлюємо Вам сердечну вдячність за невтомну працю, за любов до дітей, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання. Ваші серця завжди наповнені співчуттям, добротою, а обличчя освітлені милою посмішкою. Цими чудовими якостями Ви ділитесь із своїми вихованцями. Нехай прекрасні почуття зігрівають ваші серця, а доля буде щедро наповнена теплом і любов'ю. Міцного Вам здоров’я, родинного благополуччя, любові, здійснення мрій та успіхів у Вашій роботі!

                                                                                                                              З повагою,

сільський голова Олександрівської територіальної громади Наталія Попова.

Фото без опису