Фото без опису

Дорогі земляки!

Вітаю Вас із величними національними святами – Днем Державного Прапора та 30-ю річницею незалежності України.

Прапор є одним з найважливіших символів, який об’єднує всіх громадян України, пов’язує воєдино трудові подвиги і бойові перемоги, наукові відкриття та культурні досягнення. Він є втіленням єдності, честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення. Любіть свою Україну! Пишайтеся її символами!

         Цього року українці святкують 30 років незалежності своєї країни, упродовж яких вони відстоювали своє право бути вільними. Це свято – уособлення багатовікового прагнення українців до свободи і незалежності, символ незламності духу, непереборного прагнення

бути господарями на своїй землі.Фото без опису

        Нехай віра у вільну, незалежну Україну сприяє згуртованості  і порозумінню, подальшому утвердженню патріотизму, надихає на великі справи задля розбудови нашої держави як демократичної, економічно міцної, знаної серед світової спільноти. Від щирого серця бажаю Вам міцного здоров’я та творчого натхнення, миру та благополуччя, добробуту і звершення усіх планів заради світлого майбуття рідної землі. Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, а плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього. Слава Україні!

                                                                                                                       

 

З повагою,

голова Олександрівської територіальної громади                                 Наталія ПОПОВА