Фото без опису

 

Працівниками виконавчого комітету Олександрівської територіальної громади прийнято участь у роботі круглого столу з розроблення екологічної мапи міста Мелітополя та встановлення еко-датчиків, що проводився Агенцією розвитку Мелітополя.

Безпечне, не тільки від видимих загроз, а й від невидимих.

Саме це питання вирішувалося учасниками круглого столу. На початку зустрічі, для експертів зі сфери екології міста та району проведена презентація напряму Екомоніторинг від начальника відділу інформаційних технологій та захисту інформації.

У фіналі, учасники круглого столу приступили до практичної частини, а саме визначення місць встановлення датчиків на контурних мапах.  

Під час круглого столу екологом Олександрівської громади Кіслих А. повідомив про готовність громади на участь у проекті та організатори запевнили у розгляді даного питання на другому етапі проєкта.

У подальшому, у разі позитивного вирішення питання, за допомогою мобільного додатку в режимі реального часу з’явиться можливість у всіх мешканців району та його гостей, відстежити якість повітря на території громади та узбережжі Азовського моря.